2019 díjazottjai

 

A közönségszavazás, a pályázati anyagokban közölt objektív adatok, a vásárlói tesztek és a szakmai zsűri döntése alapján két fődíj- és 4 szakmai kategóriában hirdették meg a nyerteseket, melynek keretében 13. alkalommal adták át a Díj szervezői és támogatói.

 

Az eredményhirdetésére és ünnepélyes díjátadására 2019. június 4-én este került sor a Hungarian Ecommerce Summit 2019 konferencia gálavacsoráján. Gratulálunk a nyerteseknek!

Sajtóközlemény

Az enet internetkutató, a Dialogue Creatives és az ecommerce hungary bemutatja:

Az év internetes kereskedője díj 2019

A díjról

Idén 13. alkalommal újra meghirdetésre kerül az Év Internetes Kereskedője Díj. A Díj legfőbb célja változatlanul a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése, az online vásárlás iránti bizalom építése. A versenyben minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat. A szervezők idén két kategóriát hirdetnek meg:

Év Internetes Kereskedője Díj – kis- és középvállalatok kategória – előző éves árbevétel 1 milliárd forint alatt
Év Internetes Kereskedője Díj – nagyvállalati kategória – előző éves árbevétel 1 milliárd forint felett

A Díjon pályázás útján lehet részt venni. Az egyes kategóriákban a 20 legtöbb közönségszavazatot kapott kereskedő neves szakmai grémium és Véleményem Van felhasználói közösség zsűrizi, és választja ki a győzteseket objektív és szubjektív szempontok alapján, titkos szavazás útján. A nyertes egy éven keresztül használhatja a megszerzett címet, megjelenítheti a Díj logóját a weboldalán és átveheti a címmel járó értékes díjakat.

Szabályzat

Főtámogató

Kiemelt támogató

Szervezők

Díjátadó házigazda és szakmai partner

Szakmai Partnerek

Médiapartner

Támogatók